Referenties/Klantervaringen

Dakdekker zoeken | Dakdekker Neuvel

dakdekker-zoeken-noord-holland-hoorn-alkmaar-lelystad-den-helder-heerhugowaard-schagen-purmerend-zaandam-oostzaan-neuvel-dakbedekking-wervershoof-over-ons

Neuvel dak en montagewerk is een gerenommeerd dakbedekkingsbedrijf dat al meer dan 25 jaar bestaat. U vindt bij ons kennis, kwaliteit en betrouwbaarheid onder één dak. Neuvel dak en montagewerk werkt voor installatiebedrijven, aannemers én particulieren. U kunt ons zowel inschakelen voor nieuwbouw als voor renovatiewerkzaamheden.

Onze diensten

Ons professionele team houdt zich onder andere bezig met:
• Dakbedekking
• Plaatsen van lichtkoepels
• Dakisolatie
• Dakreparatie
• Dakrenovatie

Direct contact met onze opdrachtgevers vinden we belangrijk en leuk. We hebben een passie voor het bedekken en repareren van daken. We onderscheiden ons doordat we erg servicegericht werken. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en informeer naar onze scherpe prijzen en uitstekende voorwaarden.

Werkgebied

Wij zijn een zeer gerenommeerd dakbedekkingsbedrijf dat werkzaam is in de kop van Noord-Holland tot aan de lijn Amsterdam - Haarlem en in Flevoland. Grote en kleine projecten hebben wij afgerond in onder andere de volgende plaatsen:

Referenties

Bent u tevreden over het werk van Neuvel Dak & Montagewerk?

Wij stellen het zeer op prijs als u hier een beoordeling in zou willen vullen. Mocht u niet tevreden zijn? Laat het ons dan meteen weten, wij zullen er alles aan doen om de problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Klik op de link hiernaast voor het invullen van uw beoordeling.


Waarom Neuvel Dak en Montagewerken

1

10 jaar garantie

Omdat Neuvel Dak en Montagewerk alleen gebruik maakt van kwalitatief hoogstaande (Nederlandse) producten. Deze materialen voldoen ruimschoots aan alle normen en gaan lang mee. Daarom krijgt u bij Neuvel Dak en Montagewerk 10 jaar garantie op de producten en op de werkzaamheden. Mocht er binnen deze 10 jaar toch een probleem ontstaan, dan lossen wij dat voor u op! Het verlenen van goede service vinden we dan ook zeer belangrijk. Daarom zijn we ook ’s avonds telefonisch bereikbaar en staat goede advisering van onze klanten hoog in het vaandel.

Lees verder
2

Ruim 25 jaar ervaring

Neuvel Dak en Montagewerk heeft meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van dakbedekking en het plaatsen van lichtkoepels. Wij werken voor particulieren en aannemers in voornamelijk Noord-Holland en Flevoland. Direct contact met onze opdrachtgever vinden we belangrijk en leuk. We hebben een passie voor het bedekken en repareren van daken. Het verlenen van goede service vinden we dan ook zeer belangrijk. Daarom zijn we ook ’s avonds telefonisch bereikbaar en staat goede advisering van onze klanten hoog in het vaandel.

Lees verder
3

Nationale Vakrichtlijn

Neuvel Dak en Montagewerk voldoet aan de Vakrichtlijn Gesloten Dakbedekkingssystemen is samengesteld door VEBIDAK, Dakmerk en BDA Dakadvies B.V. en vastgesteld door het College van Deskundigen Isolatiematerialen en Dakbedekkingen als bijlage van BRL 4702. Dit is de Nationale Beoordelingsrichtlijn voor het KOMO-procescertificaat inzake de uitvoering van dakbedekkingsconstructies met bitumen en kunststof dakbedekkingssystemen. De nieuwe versie bevat uitbreidingen met TPO/TPE dakbedekkingen en enkele dakdetails.

Lees verder