Referenties

Neuvel heeft prima werk geleverd

Neuvel heeft prima werk geleverd. Ze denken mee aan oplossingen en hebben hun best gedaan een van origine niet zo'n strak dak weer strak op te leveren. Na meerdere offertes te hebben opgevraagd kwam deze zowel qua prijs als qua oplossingen het beste uit de bus.

Prima werk afgeleverd tegen prima prijs

Hadden probleem met lekkage lichtkoepels en Neuvel aangeschreven. Reageerden direkt en kwamen desgevraagd kijken. Binnen dag offerte en volgende dag al aan de gang. Prima werk afgeleverd tegen prima prijs. Fijne mensen en goede kwaliteit. Een aanrader!!!

Goede prijs kwaliteit verhouding. Aan te bevelen!

De firma Neuvel heeft in het voorjaar van 2016 onze platte dak op professionele manier volledig gerenoveerd. Het oude dak inclusief stro platen volledig verwijderd en nieuwe platen, isolatie en dakleer keurig opnieuw aangelegd. Goede afwerking van dak rand en lood. Goede prijs kwaliteit verhouding. Aan te bevelen!

Jan Huisman,

Prima bedrijf met prima mensen.

Ik ben heel erg tevreden over dit bedrijf. Snel een offerte via de mail en vanwege mijn ernstige lekkage ook zeer snel mijn dak voorzien van nieuwe dakbedekking. Het ziet er keurig uit en ze hebben alles netjes achtergelaten. Prima bedrijf met prima mensen.

Marjan Schouten,

Jan Neuvel handelt snel en is een vakman.

Dit voorjaar het gehele dak het huis vernieuwd en met 8mm PIR plaat laten isoleren. De oude lagen zijn afgevoerd. Alleen de balken en het gipsenplafont is gebleven. Het gips werd aangeveegd en de stofzuiger kwam erbij aan te pas. Het nieuwe dak is goed voor isolatie van warmte maar ook het geluid (regen en storm) luistert anders op het dak. Het hele dak eraf is spannend maar goed gegaan. en vandaag kwam hij na een telefoontje direct een lekkage van het oudere dak repareren.

Familie Huisman,

Duidelijke offerte scherpe prijs.

Offerte aangevraagd voor het dak van de woning van mijn ouders. Duidelijke offerte scherpe prijs. Afspraken keurig nagekomen. Uitvoering werk uitstekend. Factuur werd digitaal naar mij gestuurd en naar mijn ouders, omdat zij al op leeft zijn, per post!

Michelle Bouwmeester,

Naar volle tevredenheid en met vakmanschap uitgevoerd.

Vandaag is de uitgebreide offerte uitgevoerd en wat daarin vermeld stond is naar volle tevredenheid en met vakmanschap uitgevoerd.
Het heeft mij verbaasd snel en goed dit bedrijf werkt.

T. van Ooijen,

Zeer professioneel team.

Wij zijn helemaal tevreden over ons dak. In April opnieuw met bitumen gerenoveerd + nog een laag dikke isolatie eronder aangebracht. Het is waterdicht en we merken dat het een stuk koeler is in de slaapkamers. Zeer professioneel team.

Rachid Aissa, kimberly@hoi.nl