Lichtkoepels plaatsen

Lichtkoepels voor meer daglicht

Wilt u meer daglicht in uw hal, aanbouw, schuur of woonkamer? Dit kan door een lichtkoepel te laten plaatsen. Neuvel Dak en Montagewerk heeft jarenlange ervaring in het plaatsen van lichtkoepels. Wanneer u voor ons kies, kiest u voor kwaliteit en service.

Houten dakbeschot

Niet op ieder dak is het mogelijk een lichtkoepel te plaatsen. Daken met een houten dakbeschot zijn het meest geschikt. Het plaatsen van een lichtkoepel op een betonnen dak is daarentegen moeilijker. Informeer naar de mogelijkheden. Wij komen graag bij u langs om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Voorschriften

Uiteraard houden wij rekening met de laatste voorschriften op het gebied van bijvoorbeeld isolatie, brandveiligheid en vormgeving. Alle lichtkoepels kunnen worden geleverd met ventilatiesystemen en rook- en warmteafvoersystemen. We hebben veel kennis in huis en maken gebruik van A-merken.

Advies

Het geven van goed advies vinden we belangrijk. We luisteren naar de klant en kijken welke lichtkoepel het best aansluit op de wensen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en informeer naar onze scherpe prijzen en uitstekende voorwaarden.