Dakreparatie

Vakkundige reparatie van uw dak

Wanneer uw dak lekt, komen wij zo snel mogelijk langs om het probleem te verhelpen. Wij staan altijd telefonisch voor u klaar; zowel overdag als ā€˜s avonds.

Vakkundig

Het is belangrijk om niet te lang te wachten bij het repareren van uw dak. Door uw dak snel vakkundig te laten repareren voorkomt u dat het hout gaat rotten. Wij werken met de beste materialen en hebben jarenlange ervaring.

Platte daken

Bij platte daken is de kans op een lekkage groter dan bij andere soorten daken. Met name oudere platte daken hebben een op asfalt gebaseerde dakbedekking, dit soort dakbedekking is na enkele jaren gevoeliger voor lekkages. Ook kan vorst en dooi er voor zorgen dat dat de randen van de knik openbarsten waardoor er een lekkage ontstaat.

Onze kracht

De technische, praktische en theoretische kennis van platte daken. Wij maken gebruik van topproducten en het verlenen van goede en snelle service staat hoog in het vaandel. Daarnaast vinden we het belangrijk om u goed en eerlijk te adviseren.

Advies

Neuvel dak en Montagewerk werkt voor particulieren, aannemers en installatiebedrijven. U kunt ons inschakelen voor allerhande dakreparatiewerken. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en informeer naar onze scherpe prijzen en uitstekende voorwaarden.