Dakrenovatie

Gespecialiseerd in dakrenovatie

Last van lekkage of is uw dak nodig aan vervanging toe? Neuvel Dak en Montagewerk is gespecialiseerd in dakrenovatie. Wij richten ons op renovatie van platte daken. Bij dakrenovatie is het belangrijk om er op tijd bij te zijn. Wacht u langer, dat is de kans groot dat het hout gaat rotten. Regelmatige controle van uw dak is daarom geen overbodige luxe.

Lekkage

Lekkage ontstaat meestal bij afvoeren, lichtkoepels en ontluchtingen. Blij platte daken kan er sprake zijn van verstoppingen, waardoor het water via het lood omhoog kruipt. Heeft u last van lekkage? Neem contact met ons op. Wij verhelpen de lekkage snel en goed.

Platte daken

Bij platte daken is de kans op een lekkage groter dan bij andere soorten daken. Met name oudere platte daken hebben een op asfalt gebaseerde dakbedekking, dit soort dakbedekking is na enkele jaren gevoeliger voor lekkages. Ook kan vorst en dooi er voor zorgen dat dat de randen van de knik openbarsten waardoor er een lekkage ontstaat.

Isolatie

Misschien is het verstandig om tijdens een dakrenovatie ook meteen na te denken over dakisolatie. Het is raadzaam om na te gaan of uw huis dakisolatie heeft. Dakisolatie vergt een investering maar deze haalt u er in een relatief korte tijd uit door de energiebesparing. Heeft u vragen over dakisolatie of de aanleg ervan? Bij ons kunt u terecht voor vakkundig advies over hoe u uw woning of kantoor het beste kunt isoleren. Daarvoor komen wij het liefst langs, zodat we de situatie met eigen ogen kunnen zien. Ook kunnen we u helpen bij het aanvragen van subsidies.

Service

We onderscheiden ons doordat we erg servicegericht werken. In het geval van een lekkage, komen we zo snel mogelijk het probleem verhelpen. We zijn daarom ook in de avonduren telefonisch bereikbaar.

Onze kracht

De technische, praktische en theoretische kennis van platte daken. Wij maken gebruik van topproducten en het verlenen van goede en snelle service staat hoog in het vaandel. Daarnaast vinden we het belangrijk om u goed en eerlijk te adviseren.

Advies

Neuvel dak en Montagewerk werkt voor particulieren, aannemers en installatiebedrijven. U kunt ons inschakelen voor allerhande dakrenovatiewerken. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en informeer naar onze scherpe prijzen en uitstekende voorwaarden.