Dakisolatie

Dakisolatie helpt besparen

De laatste jaren is steeds meer aandacht voor het isoleren van woningen en kantoren. Waarom de isolatie van een dak zo belangrijk is? Warmte stijgt. Het dak van een woning is, indien niet goed geïsoleerd, de grootste verliespost van warmte van een huis. Goede dakisolatie zorgt ervoor dat het energieverbruik omlaag gaat. Dit is niet alleen goed voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu. Bovendien voelt u direct resultaat. Binnen een week is het heerlijk behaaglijk in uw woning of kantoor.

Jarenlange ervaring

Neuvel Dak en Montagewerk heeft jarenlange ervaring op het gebied van dakisolatie. We maken voornamelijk gebruik van PIR isolatie en PUR isolatie. Alle systemen worden uitgevoerd conform de eisen van BRL 4702 en de Nationale Vakrichtlijnen.

PIR isolatie

PIR is een kunststof waarmee platte daken geïsoleerd kunnen worden. De isolatiewaarde is hoger dan andere materialen. Bovendien neemt het materiaal zo goed als geen vocht op en is het licht.

PUR isolatie

PUR is een naadloze schuimlaag, volgt alle contouren van het oppervlak en hecht op alle materialen en ondergronden. Het materiaal beschermt tegen kou, hitte, vocht en tocht.

Advies

Bij ons kunt u terecht voor vakkundig advies over hoe u uw woning of kantoor het beste kunt isoleren. Daarvoor komen wij het liefst langs, zodat we de situatie met eigen ogen kunnen zien. Ook kunnen we u helpen bij het aanvragen van subsidies. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en informeer naar onze scherpe prijzen en uitstekende voorwaarden.