Dakdekker Wormerveer

Dakdekker Wormerveer | Scherpe prijzen voor al uw dakdekkerswerkzaamheden

Neuvel Dak en Montagewerk biedt een complete dienstverlening voor uw dak in Wormerveer en omgeving. Onze dakdekkers zijn inzetbaar voor particulieren, aannemers en installatiebedrijven. Neuvel Dak en Montagewerk voert de benodigde werkzaamheden uit en begeleidt andere partijen bij hun werkzaamheden aan uw dak. Voor vrijblijvend advies voor uw dak belt u met 
Neuvel Dak en Montagewerk 0228 - 583 675 
of u kunt direct een gratis offerte aanvragen.

De diensten van onze dakdekkers

Bij Neuvel Dak en Montagewerk kunt u terecht voor o.a. de volgende diensten:
Wij hebben ruim 25 ervaring als dakdekker in Wormerveer en omgeving. Daarnaast krijgt u bij ons altijd 10 jaar garantie op onze producten die voldoen aan de NEN normen. Dat wil zeggen dat onze producten voldoen aan de eisen van brandveiligheid.

Lichtkoepels

neuvel-dakbedekking-wervershoof-lichtkoepels-plaatsen-dakdekker-wormerveer_2

Een lichtkoepel zorgt voor meer lichtinval in uw woning, schuur of garage. Door de ervaring van Neuvel Dak en Montagewerk weten onze vakmensen precies wat er nodig is voor de juiste isolatie, brandveiligheid en vormgeving van uw lichtkoepel.

Omdat elk dak verschillend is, is het van belang dat we eerst bij u op locatie inventariseren wat de mogelijkheden zijn. De specialist van Neuvel Dak en Montagewerk komt graag bij u langs voor een gratis en vrijblijvend advies. Bekijk hier onze referenties.

Dakrenovatie en –reparatie

neuvel-dakbedekking-wervershoof-dakbedekking-dakdekker-wormerveer_TAG

Neuvel Dak en Montagewerk kan u helpen wanneer uw dak aan vervanging toe is. Wij richten ons vooral op de renovatie van platte daken. Het is voor een goede renovatie van deze daken van belang dat schade en problemen in een vroeg stadium gesignaleerd worden. Zorg er dus voor dat u uw dak regelmatig controleert. Hoe eerder problemen geconstateerd worden hoe makkelijker deze te repareren zijn.

Neuvel Dak en Montagewerk kan u helpen bij controles en bij schade. Neem voor vrijblijvend advies contact op met onze vakmensen via 0228 - 583 675 of via ons contactformulier.

Dakbedekking en –isolatie

neuvel-dakbedekking-wervershoof-dakbedekking-dakdekker-wormerveer_TAG2

Naast de uitbreiding van uw dak door een lichtkoepel of reparatie van beschadigingen, kan Neuvel Dak en Montagewerk u helpen bij het plaatsen of isoleren van nieuwe daken. Voor het versterken of repareren van daken maken wij gebruik van bitumen dakbedekking. Dit sterke materiaal kan op bijna alle bestaande dakbedekking aangebracht worden. Dakbedekking van Neuvel Dak en Montagewerk is in verschillende kleuren verkrijgbaar. Wij kunnen de bitumen dakbedekking aanpassen aan het uiterlijk van uw woning.

Dakdekker in de omgeving Wormerveer

Dakdekker Wormerveer is al 25 jaar actief in Wormerveer en omgeving. Wij kunnen u helpen met de dakbedekking voor uw woning in onder andere de wijk Guisveld, Karnemelksepolder of Wormerveer Noord / Zuid. Maar ook voor dakbedekking bij bedrijfspanden op bedrijventerrein Eenhoorn of Westerveer zijn wij u graag van dienst.

Vul a.u.b. het onderstaande offerte formulier zo compleet mogelijk in.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    Ik wil graag informatie over (vink uw keuze aan):
    Plaatsing lichtkoepelsDakbedekkingDakisolatieDakreparatieDakrenovatieDakgootpreventie